مشاوره حقوقی رایگان - تردد از ورودی و خروجی یک بلوک دیگه

با سلام خدمت عزیزان مشاور اینجانب مالک اپارتمانی هستم که دارای دو بلوک هست و دو راه ورود و خروج از دو کوچه و دارای مشاعات ( حیاط تقریبا 150 متر سونا جکوزی که در پارکینگ بلوک b قرار گرفته . سرایداری که در پارکینگ بلوک a میباشد و لابی که در ورودی بلوک a قرار دارد ) در ضمن ادرس پستی و ثبتی و پلاک هر دو بلوک که توی سند نوشته شده ورودی بلوک a هست و توی سند هیچ اشاره ای به اختصاصی بودن ورودی بلوک a که مختص بلوک a باشد یا ورودی بلوک دیگر مخصوص بلوک b باشد نشده است. سوال این هست که ساکنین هر دو بلوک می توانند از هر دو ورودی و خروجی تردد نمایند و قابل یاداوری میباشد که موقع خرید هم به خریداران مخصوصا بلوک b گفته شده که میتوانند از لابی ( که جلوی بلوک a ) تردد و استفاده نمایند حالا مدتی هست که این موضوع باعث بروز اختلاف بین ساکنین هر دو بلوک شده است خواهشا بصورت شفاف بیان کنید که ساکنین هر دو بلوک میتوانند از دو ورودی و خروجی تردد بکنند یا نه. پیشاپیش از راهنمایی شما کمال تشکر و قدردانی را دارم

پاسخ ها :

حذیفی    حبیب اله

جناب آقای حذیفی حبیب اله :

با سلام چنانچه در سند راه اختصاصی تعیین نشده قانونا هر دو بلوک میتوانند از راه مذکور استفاده نمایند برای حل مشکل یاد شده نمایندگانی از دو بلوک تعیین و نمایندگان با نشست مشترک بین خود صورتجلسه ای تنظیم و بر اساس صورتجلسه مذکور که برای سایرین لازم الاجرا خواهد بود رفع اختلاف نمایید . موفق باشید .