مشاوره حقوقی رایگان - کار و بیمه بیکاری

سلام من نزدیک ده سال در یک شرکت حمل و نقل کار کردم که نه حقوق درستی میداد و نه بیمه ام رو درست واریز میکرد قراردادی هم ندارم سه ماه پیش برای گرفتن حقم باهاشون صحبت کردم که اخراجم کردن هرچی پیگیر شدم که حق و حقوقم رو بهم بدن یا حتی یه نامه بهم بدن تا بتونم پیگیر بیمه بیکاریم باشم جوابی بهم نمیدن با این که هشت سال سابقه بیمه دارم

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.بابت برگشت به کار وتمامی حق وحقوق پرداخت نشده خود علیه کارفرما درشعبه هییت تشخیص اداره تعاون محل,شگایت کنید قطعا قانون ازشما حمایت خواهد کرد.