مشاوره حقوقی رایگان - شرایط اخذ سند ماشین بدون سند

خسته نباشین ... یه ماشین خارجی کلاسیک خریداری کرده و بصورت قانونی قولنامه کردیم . قولنامه‌های قبلی هم موجوده و میشه گفت چندین ساله بدون سند معامله شده و تمامی معاملات هم تصویه حساب کردن . الان بعد مدتها میخواییم این ماشین رو سند بزنیم ، با اینکه چندین شهر و مشتری عوض کرده کسی از صاحب سند خبری نداره ... راهی هست که سند بگیریم برا ماشین ؟! متشکرم

پاسخ ها :

دریافت سند خودرو عدم اطلاع از صاحب سند خودرو سند خودرو خودرو سند