مشاوره حقوقی رایگان - انتقال سند آپارتمان

سلام یک واحد اپارتمان در سال 96 خریده ام. 40میلیون جهت انتقال نداده ام و در قولنامه صادره در املاک قرار شد پس از 8ماه چنانچه فروشنده تاخیر کرد ماهی 1/5میلیون از لبش کسر گردد الآن نزدیک به 1/5سال است که بدلیل اختلاف با سازنده سند را صادر نمی کند
من چه کار باید بکنم که به سند برسم

پاسخ ها :

عدم انتقال سند آپارتمان تاخیر در انتقال سند آپارتمان انتقال سند آپارتمان سند آپارتمان سند