مشاوره حقوقی رایگان - ملک

سلام من یک واحد 60 متری پیش فروش در یک برج 90 واحدی در قایمیه اسلامشهر قولنامه کردم نصف پول خونه پرداخت کردم و بنگاه و طرف قرارداد گفتند نصف پول موقع به نام زدن پرداخت کنم و الان یکسال هست که اون اقا با زبان بازی و فریب سر معامله نمی اید و الان که خونه گرون شده واحدمو تحویل نمیده شکایت کردم حکم جلب دادن که در کمال تعجب حکم جلبشو باطل کرد جلو قاضی تعهد نوشت که فلان تاریخ برای سند زدن میان که بازم نیومدن دادگاه هیچی نگفت گفتن پروندتو میفرستم شورای حل اختلاف اونجا هم به نتیجه نرسیدیم الان گفتند باید حقوقی شکایت میکردین و یک ماهه منتظر پیامک دادگاه هستیم توروخدا راهنماییم کنید چیکار کنم

پاسخ ها :

ندا احمدی

سرکار خانم ندا احمدی :

موضوع حقوقی هست . دادخواست الزام به تنظیم سند و تحویل مبیع بدید . قبل آن اظهارنامه ارسال کنید