مشاوره حقوقی رایگان - قرارداد به عهده گرفتن مسئولیت‌های حقوقی کسب و کار

با سلام؛

اینجانب دارای کسب و کاری در بستر اینترنت هستم. در گذشته شخصی حقیقی، شکایتی را مبنی بر تضییع حقوق مادی خود علیه من، به عنوان صاحب کسب ‌و ‌کار مطرح نمود و دادگاه نیز به نفع او رای داد. پس از آن و به دلیل مشکلاتی که این رویداد برای من ایجاد کرد، طی یک قرارداد، در ازای به عهده گرفتن کلیه مسئولیت‌های موارد حقوقی آتی، درصدی از کسب ‌و کار خود را به یک شریک واگذار نمودم. پس از گذشت چند سال از امضای آن قرارداد، اخیراً احضاریه‌ای در خصوص یک شکایت جدید به دست بنده رسید. در جلسه بازپرسی، موضوع وجود آن قرارداد میان خود و شریک خود را به اطلاع بازپرس پرونده رساندم. با این وجود، به نظر می‌رسد که به دلایل نامعلوم، بازپرس همچنان من را مسئول می‌داند؛ چنانکه دستوری مبنی بر احضار شریک من صادر ننمود. بر این اساس سوال من این است که:
1- در این مرحله چطور می‌توانم بازپرس پرونده را مجاب نمایم که با توجه به قرارداد مذکور، شریک من را مسئول دانسته و برای بازپرسی احضار نماید.
2- چطور می‌توانم بدانم که تصمیم نهایی بازپرس برای ارجاع پرونده به دادگاه چیست و آیا بر اساس قرارداد مذکور، شریک من را مسئول دانسته یا ضروری است که برای دفاع از خود در جلسه دادگاه آماده شوم.
3- در صورتی که بازپرس، شریک من را برای بازپرسی فرا نخواند، آیا شانسی برای من وجود خواهد داشت تا در جلسه دادگاه بر اساس قرارداد مذکور، شریک خود را به عنوان مسئول معرفی نمایم؟
4- در صورتی که پاسخ به سوال قبل منفی است و قرارداد مذکور نمی‌تواند من را از مظان اتهام خارج کند، من سهمی از کسب‌ و‌ کار خود را در ازای هیچ به شریک خود بخشیده‌ام. در این صورت آیا آن قرارداد خود به خود باطل خواهد بود؟ چطور می‌توانم در نتیجه این رویداد و عدم به عهده گرفتن مسئولیت، آن قرارداد را فسخ نمایم، به گونه‌ای که وی نتواند در آینده مدعی سهمی در کسب و کار من شود؟

با تشکر قبلی

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام موضوع شما نیازبه بررسی بیشتر و مطالعه قرارداد و همچنین اطلاع از نوع کسب و کار اینترنتی شما دارد....... در صورت تمایل به مشاوره تماس بگیرید