مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت همسایه

جلود پنجره ایستاده بودم داشتم بیرون رو نگاه میکردم که همسایه روبرو شروع به فحاشی و تهدید کرد که چون از اونجا خونه ما دیده میشه دفعه بعد ببینم دم پنجره اومدی ... تهدید. ولی بین خانه ما و ایشان یک خیابان هست یعنی پنجره قانونی است و همه همسایه ها به صورت معمول از پنجره بیرون رو نگاه میکنن . در صورتی که خودم نگاه نمیکردم و تازه ایشان بود که بنده را دید پس خود ایشان به خانه ما نگاه کرده. پنجره ایشان هم نه پرده و هیچ پوششی ندارد تکلیف چیست؟

پاسخ ها :

حسام حسامی

حسام حسامی :

استان :

سلام میتوانید علیه ایشان شکایت تهدید و فحاشی مطرح کنید و خواسته ایشان نامعقول است.

حسن برزگر

حسن برزگر :

سلام
از نظر قانونی حق با شماست.