مشاوره حقوقی رایگان - اخذ پایان کار ساختمان

باسلام و عرض ادب
بنده سال گذشته یک واحد آپارتمان را از شخصی خریداری نموده ام. متاسفانه در این یکسال ساختمان همچنان دارای نواقصی هستش و پایان کار نگرفته است. با توجه به اینکه سازنده ساختمان شخص دیگری است و فروشنده آن هم یک شخص دیگر. اگر بنده بخواهم درخصوص الزام به اخذ پایان کار شکایت کنم باید از فروشنده شکایت کنم یا سازنده؟
فروشنده هم عنوان می کند که سازنده قراربوده ساختمان را 2 سال پیش تکمیل کند ولی از انجام تعهدات خود سرباز می زند.
با سپاس از شما

پاسخ ها :

احمد محسنیان

جناب آقای احمد محسنیان:

با سلام. علیه هر دو طرح دعوی کنید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

سلام به نظر من هردونفر را طرف دعوا قرار بدید چون فوقش دعوا بعدا نسبت به یکی از اونها رد میشه ولی اگه یک نفرشون را طرف دعوا قرار ندید بعدا ممکنه دادگاه دادخواست شما را کلا رد کنه
اگه سوال دیگه ایی دارید از طريق اینستاگرام من به آدرس زیر بپرسید. همچنین برای دریافت اطلاعات حقوقی کاملا کاربردی به صورت روزانه، به این صفحه مراجعه کنید:
M_mostajeran_lawyer