مشاوره حقوقی رایگان - پایان کار

با سلام.
آپارتمانی خریدم که سازنده پول کم آورد؛ و افتاد زندان 4 واحد از 9 واحد آپارتمان مال من است و از دادگاه تحویل گرفتم. برای گرفتن پایان کار شهرداری باید 150 میلیون تومان بپردازیم و من الان به پایان کار احتیاج دارم سازنده که زندان است، خریداران سایر واحد ها هم همکاری نمی کنن که برای این پول، هر کس سهم خودش رو پرداخت کند.
بنده چی کار می توانم بکنم؟
آیا من می توانم خودم با پول خودم پایان کار بگیرم؛ و از استفاده سایر واحدها، که بابت این پایان کار پولی ندادن جلوگیری کنم. یعنی چون پول پایانکار رو خودم دادم، فقط بنده از مزایای آن استفاده کنم؟
یا راه حل دیگری دارد؟ راهنمایی بفرمایید باتشکر

پاسخ ها :

احمد محسنیان

جناب آقای احمد محسنیان:

درود. از دادگاه اجازه پرداخت جریمه ها از طرف مالکین و سازنده را بگیرین تا بعدا بتونین پولتون را مسترد کنید.