مشاوره حقوقی رایگان - سند رسمی آپارتمان

با سلام وقت بخیر. بنده حدود 4 سال قبل واحدی خریداری کردم که سازنده اقدامی برای گرفتن پایانکار نمیکنه به دلیل خلاف زیاد در قسمت تجاری ملک من از شخصی این واحد خریدم که ایشان از سازنده خریداری کرده 2سوال دارم لطفاً ج بدید 1 - اگه شکایت الزام به اخذ پایانکار الزام به اخذ سند تفکیکی و تنظیم سند رسمی رو بدم مبایعه نامه نفر قبلی رو هم میخواد و اینکه نفر قبلی اصل مبایعه نامه رو نمی‌ده امکانش هست کپی برابر اصل رو بدم 2 نفر قبل به سازنده اجازه داده حیاط رو تجاری کنه ولی الان که خلافش زیاد شده اقدام برای گرفتن پایانکار نمیکنه و سندی نیست آیا رضایت نفر قبل که درمبایعه نامه ایشان آمده قانونی یا باطل هست من میتونم شکایت کنم ممنون دقیق جواب بدید لطفاً

پاسخ ها :

حدیثه علیمی

سرکار خانم حدیثه علیمی :

سلام.
برای تنظیم سند رسمی در ابتدا باید پایان کار و صورت مجلس تفکیکی داشته باشید. حال نکته مهم این است که پایان کار به صورت تک واحد صادر نمی شود و مامور شهرداری تنها در صورت پرداخت جریمه کلیه تخلفات در ملک حاضر به صدور می شود. پس حتی اگر شما سازنده رو الزام کنید و ایشون حکم رو اجرا نکنند، در نهایت خودتان باید به شهرداری مراجعه کنید و جریمه را بپردازید و سپس علیه سازنده وجهتان را مطالبه کنید.
اما صورت مجلس تفکیکی نسبت به واحد خودتان قابل انجام است که بعدا هزینه آن را می توانید از سازنده مطالبه کنید.
کپی مبایعه نامه ایرادی ندارد اما مبایعه نامه خود را حتما به دادخواست پیوست کنید. همینکه شما تعاقب ایادی را در دادگاه اثبات کنید کافی است.
اما برای احتیاط اسامی فروشندگان را هم به عنوان خوانده درج کنید
باید متن مبایعه نامه مطالعه شود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتری دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد و باید مدارک زمین رویت شود

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
بله مدارک ومبایعه نامه افرادی که قبل ازشما بودند لازم است ودعوابه طرفیت همه افرادی که قبل ازشما بودند اقامه میشود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با کپی مبایعه نامه نیز می توانید علیه فروشنده و صاحب سند دا‌دخواست الزام به اخذ پایان کار و صورتمجلس تفکیکی و الزام به تنظیم سند رسمی بدهید.
البته ممکن است دادگاه دا‌دخواست الزام به تنظیم سند را رد کنه و دعوای الزام به اخذ پایان کار نیز ضمانت اجرایی چندانی ندارد.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

می توانید اقدام نمایید و الزام به اخذ پایان کار و الزام به تنظیم سند مطرح نمایید

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام در هرصورت با مدارک موجود دعوا را مطرح کنید. نتیجه بطور صددرصد قابل پیش‌بینی نیست

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
نمی توانید برخلاف رضایت مالک قبلی عمل نمایید .
البته اگر مجوز شهرداری نگرفته حق اعتراض دارید

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بله باید تمام‌موارد میتوانید به طرفیت هر دو نفر نامبرده به استناد مبایعه نامه دادخواست دهید

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

با کپی مبایعه نامه نیز می توانید علیه فروشنده و صاحب سند دا‌دخواست الزام به اخذ پایان کار و صورتمجلس تفکیکی و الزام به تنظیم سند رسمی بدهید.

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام جواب سوال پیچیده و طولانی می‌باشد مدارک و مستندات باید بررسی شود