مشاوره حقوقی رایگان - سنوات قراردادی ها

سلام، بنده 14 سال در شرکتی مشغول به کار هستم، قراردادهای ما 4 ماه بسته میشه. سنوات ما هم 4 ماه پرداخت میشه. میخواستم بدونم این سنوات علی الحساب محسوب میشه یا نه ؟

پاسخ ها :

ایرج بهشتی نژاد

ایرج بهشتی نژاد :

سلام ایا پس از اتمام چهار ماه باز یک قرارداد چهار ماه دیگر بسته می شود ؟اگر اینگونه است سنوات هم هر چهار ماه باید محاسبه گردد و شما اگر حق سنوات ندادند می تو انید به اداره کار شکایت کنید