مشاوره حقوقی رایگان - مهریه زوجه باکره

سلام من عروسی کردم اما با همسرم رابطه کامل نداشتم، میخام طلاق توافقی بگیرم و مبلغی رو به عنوان مهر گرفتم و بقیه رو بخشیدم و ایشون هم به من وکالت طلاق دادن، همسر من فک میکنه که من بکارتم توسط ایشون از دست رفته اما من اطمینان دارم که باکره هستم سوالم اینکه اگر در دادگاه عنوان کنم که باکره هستم و توسط پزشک قانونی تایید شه آیا همسرم میتونه ازم شکایت کنه که من فریبش دادم و مهریه ای که داده رو پس بگیره؟؟

پاسخ ها :

امير  صادقي زاده

جناب آقای امير صادقي زاده :

سلام.مهریه زن باکره در صورت وقوع طلاق نصف میشود وتنها نصف مهریه بر ذمه زوج خواهد بود.اما اینکه چرا همسر شما چنین فکری می کنه جای بحثه...اگر فکر می کنید توضیحی از قلم افتاده در صورت تمایل توضیح بیشتر بدید یا تماس حاصل فرمایید.امیر صادقی زاده