مشاوره حقوقی رایگان - در خصوص ضرب و جرح عمدی با چاقو ببین چند می‌شه

پرداخت سه هزارم دیه کامله بابت دیه متلاحمه همه بندهای انگشت دوم دست راست و یک از دو هزارم دیه کامله بابت دیه دامیه بند ابتدایی انگشت سوم دست راست و چهار درصد دیه کامل بابت دیه دامیه سمت راست و چپ سر و یک درصد دیه کامل بابت دیه حارصه زیر چشم راست و دو هم درصد دیه کامل بابت ارزش تورم زیر چشم راست و یک درصد دیه کامله بابت دیه برجاگذری اثر جراعت حارصه زیر چشم راست میخوام ببینم چند میشه در ماه حرام نبوده

پاسخ ها :

دیه ضرب و جرح عمدی با چاقو دیه ضرب و جرح عمدی با چاقو ضرب و جرح