مشاوره حقوقی رایگان - سو پیشینه

سلام سال 95 به جرم توهین به اطفال و اشخاص عادی متهم به دوتا یک سال و یک ماه زندان شدم بعد از چهار ماه با آزادی مشروط آزاد شدم الان 4سال ازش میگذره میخواستم بپرسم که الان
1_اگه برم برا دریافت جواز کسب اقدام کنم مشکلی دارم تو سوء پیشینه ام مانعی هست که جواز بهن ندن؟؟؟
2_برای استخدامی مشکلی هست یا نه؟؟؟

پاسخ ها :

حذیفی    حبیب اله

جناب آقای حذیفی حبیب اله :

باسلام مطابق ماده 25 قانون مجازات اسلامی و بندهای ذیل آن مورد شما مشمول مجازات تبعی نبوده و میتوانید برای اخذ گواهی عدم سوء پیشینه از طریق مراکز پلیس بعلاوه 10 اقدام نمایید .