مشاوره حقوقی رایگان - ارثیه شخص متوفی

سلام
پدرم و مادر نزد خودم زندگی میکردند و در حیات پدرم یک خانه با پول خودم خریدم ولی به خاطر احترام به پدرم سندش رو به نام او زدم الان پدرم فوت کرده و سند خانه هم بخاطر وام در گرو بانک هست 7تا خواهر و برادر هستیم
همه میدونند خانه در اصل مال من هست الان برای اینکه بتوانم مالکیت خانه رو به دست بیاورم باید چکار بکنم.

پاسخ ها :

حذیفی    حبیب اله

جناب آقای حذیفی حبیب اله :

با سلام چنانچه خواهر و برادر به این امر واقف هستند میتوانند با اعطاء وکالت محضری بلاعزل برای فروش و انتقال آن به خود یا هر کس دیگر به شما وکالت دهند تا پس از آزاد سازی سند از گروی بانک برای انتقال سند به نام خود اقدام نمایید . موفق باشید.