مشاوره حقوقی رایگان - اثبات سند مالکیت

با عرض سلام خسته نباشید
بنده ملکی دارم که قولنامه ان بصورت بنگاهی بوده و این سند در دست برادر بزرگترم به امانت مانده که الان از او درخواست میکنم وجود قولنامه را انکار میکند و اینکه کسی نیست که من بتوانم از او بعنوان شاهد در دادگاه استفاده کنم
سوالم این هست ایا راهی برای اثبات مالکیت اون زمین وجود داره؟؟
و اینکه من از اون شخص تماس صوتی دارم که در اون تماس اقرار کرده ایا از اون صدا میتوان اثبات مالکیت کرد چون من به جز اون مدرک دیگری ندارم؟؟
ممنون میشم اگر پاسخ کامل بدین

پاسخ ها :

نصراله  احمدي

نصراله احمدي :

فروشنده اگر حاضر شود به نفع شما شهادت دهد کافیه