مشاوره حقوقی رایگان - استراد جهیزیه

بنده در سال 97 عروسی کردم و امسال خانمم تقاضای استرداد جهیزیه داد و تو دادگاه بدوی با توجه به اینکه اونا قبول کردن 4 قلم را زوج خریده ولی شیربها بوده و قاضی گفت واسه شیربها ایا مدرکی دارید و وکیل زوجه گفتن نه هیچ مدرکی برای شیربها بودن نداریم و اینکه من فاکتور هم داشتم قاضی گفت بجز 4قلم مابقی رو پس بدین
حالا اونا اعتراض زدن و با شهود میگن اینا شیربها بوده
در صورتیکه هیچکدوم از شهود اصلا لیست سیاهه جهیزیه رو امضا نکردن و اونجا نبودن
میشه با شهادت دروغین کسی که مدرک داره رو وسیله هاشو بگیرن ازش
هیچ کجا اسمی از شیربها هم ‌اورده نشده
راهنمایی میکنید که تو دادگاه تجدید نظری رای چی میشه؟؟

پاسخ ها :

حسن برزگر

حسن برزگر :

سلام
شهادت شهود جزو دلایل می باشدو دادگاه تجدیدنظر می تواند به موجب شهادت شهود رای به نفع زوجه بدهد.