مشاوره حقوقی رایگان - صلح عمری

سلام. وقت بخیر. بنده آپارتمانم رو دو سال پیش به شرط صلح عمری زدم به اسم دخترم با اختیارات تام و حق فسخ خودم. فقط سندی که بعد صلح برای من ارسال شده بنام دخترم صادر شده و هیچ اسم و توضیحی از من در سند تک برگ برده نشده. و من برا اجاره و کارهای قانونی که باید انجام بدم مرتب به مشکل بر میخورم که اسم شما در سند نیست و باید دخترتون هم بیاد امضا بده. سوال من اینه آیا این سند مشکل دار هست که بدون قید اسم من صادر شده؟ فقط در قسمت توضیحات پشت سند تک برگ یه جمله قید شده با مضمون شرط صلح عمر با اختیارات و حق فسخ. همین
حتی مبایعه نامه رو هم میبرم اما با حضور دخترم الزامی میشه. چه نوع اختیاراتی هست که صلح کردم تا زنده هستم و دخترم نباشه سند به اسم من رسمی نیست؟

پاسخ ها :

حسن برزگر

حسن برزگر :

سلام
سند درست است.جهت اجاره دادن و ... از دختران یک وکالتنامه رسمی بگیرید تا دیگر به مشکل بر نخورید.