مشاوره حقوقی رایگان - سند رسمی صلح قطعی با حق استیفا منافع

با سلام و خسته نباشید.
همسر اینجانب سند ملک را به نام من و دخترم به صورت بالمناصفه صلح قطعی با حق استیفا منافع مادام الحیاة کردند بدون حق فسخ الان ایشون دچار آلزایمر خفیف شدند آیا بچه های ایشون می‌توانند سند رو باطل کنند ؟ اگه ایشون من رو طلاق بدهند تکلیف این سند و ملک چیه ؟

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام سند ربطی به نکاح شما ندارد دو مقوله جداست

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام و عرض ادب این موضوع ارتباطی به یکدیگر ندارند در صورت طلاق بدون دلیل می بایست تمام حقوق شما به شما پرداخت شود مسائل مالی و سود نیز به قوت خود باقی است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام خیر مطلقا
عقد صلح عمری ، عقد لازم است و قابل فسخ نیست مگر شرط فسخ شده باشد

حتی در صورت طلاق ، شما مالک ملک محسوب میشوید
ولی فقط حق استفاده تا زمان حیات مصالح ، با ایشان است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده به نظر سند صلح قابل ابطال و فسخ نمی باشد.