مشاوره حقوقی رایگان - انتخاب مدیر عامل بازنشسته

با سلام
شرکت مهندسین مشاور که در حال حاضر 40 درصد سهامش در اختیار جهاد دانشگاهی می باشد و 60 درصد باقی مانده در اختیاران سهامدارن خصوصی می باشد از انجاییکه که 40 درصد سهام دولتی می باشد ایا قانون ممنوعیت به کارگیری بازنشستگان در خصوص این شرکا صادق است و به کارگیری مدیر عامل بازنشسته غیر مجاز خواهدبود؟

پاسخ ها :

قانون ممنوعیت به کارگیری بازنشستگان در شرکت مهندسین مشاور ممنوعیت به کارگیری بازنشستگان به کارگیری مدیر عامل بازنشسته شرکت مهندسین مشاور انتخاب مدیر عامل بازنشسته قانون ممنوعیت به کارگیری بازنشستگان بازنشسته مدیر عامل