مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت پنجره همسایه

بنای ما 30 سال ساخته و همسایه پشت به منزل ما بعد از ما احداث شده پنجره هامون انقدر به هم نزدیکه که فکر کنم اگر هر دو طرف دست دراز کنیم دستمون بهم میرسه شبها تا صبح با بوی دود سیگارش ایجاد مزاحمت میکنن که وقتی اعتراض میکنیم میگن پنجره رو ببند امکانش هست که با طرح شکایت محبور به تخریب پنجره هاشون و ساخت پنجره های مشجر که باز نمیشه بشن؟ این موضوع واقعا ایجاد مزاحمت میکنه مخصوصا اینکه من مشکل ریه دارم و بدی سیگارش واقعا توی تابستون آزار دهنده است

پاسخ ها :

احمد محسنیان

جناب آقای احمد محسنیان:

با سلام. مستند به اصل 40 قانون اساسی اگر مزاحمت همسایه را ثابت کنید امکان محکوم شدن وی وجود دارد.