مشاوره حقوقی رایگان - امضا استشهاد

سلام وقت بخیر...دونفرازهمسایهای ما اختلافی بخاطرمتراژزمینشون دارن و دارن زمین 1600متربوده نصفشو یکی خریده نصف بقیشم کسی دیگه هرکدام 800متریکی ازطرفی استشهادی

نوشته بود مبنی به اینکه 800متراین زمین مال منه وشخص دوم 120مترشو تصرف کرده من بخاطراطلاعی که داشتم آزخریده شدن
ملک گفته شده امضاکردم ولی اعتقادی به تصرف ملک ازطرف شخص دوم ندارم چون اونم ملک به همون صورت خریده حگم امَضاکردن بنده چیه ممنون میشم کمکم کنید

پاسخ ها :

سليمه السادات سجادي

سرکار خانم سليمه السادات سجادي :

سلام حکم خاصی ندارد چنانچه برای اخذ توضیحات شفاهی به دادگاه احضار شدید توضیحات دقیق و مفصل خود رو ارائه کنید.