مشاوره حقوقی رایگان - حساب بانکی

سلام خسته نباشید من تقریبا یکسال پیش به همکارم یه 3میلیون و 3میلیون با مبلغ 100تومن،200تومن براش زدم الان رفتم شکایت کردم برای طرفم ابلاغیه رفته خاستم بدونم چقدر زمان میبره کارام تموم شه بتونم حساب طرفو ببندم چه کارای باید بکنم ممنون میشم کمکم کنید?

پاسخ ها :

سليمه السادات سجادي

سرکار خانم سليمه السادات سجادي :

سلام بسته به اینکه در چه حوزه قضایی قرار دارید زمان متفاوت خواهد بود.

سعید فتاح زاده حصاری

جناب آقای سعید فتاح زاده حصاری :

سلام
باید بفرمایید پرونده در چه شهری مطرح است

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
منتظر ابلاغ وقت رسیدگی باشید.
زمان مشخصی ندارد

سکینه چهره خند

سرکار خانم سکینه چهره خند :

سلام و عرض ادب
طول مدت حصول نتیجه در پرونده های حقوقی، بستگی به شهر محل طرح دعوا دارد چرا که تراکم پرونده ها در شهرهای مختلف، متفاوت است و نوبت های رسیدگی به پرونده ها مثلا در تهران بسیار طولانی است ولی در شهرستان ها خیر ...

دادخواست مطالبه وجه شما باید تعیین شعبه شده و پرونده در نوبت رسیدگی شعب دادگاه های عمومی حقوقی دادگستری شهر محل اقامت همکارتان قرار بگیرد و پس از تشکیل جلسه رسیدگی، منجر به صدور حکم گردیده و پس از آن، مهلت 20 روزه تجدیدنظرخواهی و اعتراض به حکم نیز باقیست و پس از آن تازه مرحله درخواست صدور اجراییه و صدور اجراییه و ارجاع پرونده از دادگاه به شعبه اجرای احکام آغاز خواهد شد و طول مدت انجام هریک از مراحل ذیل در شهرهای مختلف، غیرقابل پیش بینی است.

درصورتی که قبل از رسیدگی به پرونده، در ابتدای امر درخواست "صدور قرار تامین خواسته" از دادگاه نمایید، میتوانید حسابهای ایشان را از الان تا پایان مراحل رسیدگی و صدور حکم و نیز اجرای کامل حکم و پرداخت کامل طلب خود، در توقیف نگه دارید.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام مدت زمان بستگی به اوقات رسیدگی دادگاه ها دارد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

زمان دقیقی قابل پیش بینی نیست بستگی به پیگیری خودتان دارد

افشین طنازی

جناب آقای افشین طنازی :

سلام وقت بخیر
زمان دقیقی نمیتوان اعلام کرد.

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
زمان مشخص و معینی در این ارتباط قابل بیان نمی‌باشد‌.