مشاوره حقوقی رایگان - فیلم

سلام خدمت وکلای محترم ببخشید میخواستم ببینیم چیزایی که به دادگاه بعنوان اماره و دلیل تحویل میدیم تو دادگاه نگه داری میشه یا فقط تحلیل شون ماندگاره مثلا چن سال پیش دادگاه بر اساس فیلم مداربسته رای صادر کرده و دیگه اون فیلم وجود نداره دادگاه میتونه دوباره اون فیلم رو بهمون بده یا محو میشن
بعد اگه بخوایم فیلم مداربسته ای به دادگاه بدیم همون قسمت مد نظر رو باید تحویل بدیم یا اینکه قبل و بعدش رو هم میخوان

فیلمی که تحویل میدیم باید مستقیم از دوربین مداربسته به دادگاه بدیم مثلن اگه چن سال پیش یه تیکه ازش دست کسی باشه کپیش اعتبار داره ؟

پاسخ ها :

حسن جوشقانی

جناب آقای حسن جوشقانی :

تمام موارد ذکر شده بستگی به تصمیم دادگاه دارد و چنانچه شما بخواهید از مستندات یک پرونده استفاده کنید میتوانید از دادگاه بخواهید تا از شعبه ای که مدارک در آنجا موجود است درخواست ارایه مدارک را نماید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اصولاً مدارک تا 10 سال می‌ماند و بعد از آن خمیر خواهد شد

محمدعلی رضایی برزانی

جناب آقای محمدعلی رضایی برزانی :

بصورت سی دی در پرونده موجوده احتمالا و میتونید به محتویات پرونده سابق از جمله فیلم و سی دی استناد کنید.
همون قسمت کافیه مگر اینکه به جهتی قبل یا بعد از بخش مربوطه توسط دادگاه خواسته شود.
کپی فیلم هم ارزش داره و اعتبارش بسته به نظر دادگاه هستش.

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

قاضی در این مورد تصمیم مقتضی می گیرند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر با سی دی تحویل داده باشید احتمالاً در پرونده موجود است.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

در فرضی که فیلم از چند سال پیش نیز وجود داشته باشد الان اثری ندارد زیرا شکایتی متصور نیست و مشمول مرور زمان شده

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

نظر به توضیحات ارائه شده با توجه به اینکه ارائه راهکار مناسب حقوقی مستلزم بررسی اسناد و مدارک موجود می‌باشد

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بستگی به نظر قاضی رسیدگی کننده دارد

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام اگر سی دی باشد احتمالا در پرونده بایگانی نگهداری میشود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

در صورتی که برای اثبات ادعایی نیاز باشد بله

محمد رسولی کسانق

جناب آقای محمد رسولی کسانق :

فیلم معمولا داخل dvd یا فلش مموری داخل پرونده ضبط میشه . نمی‌تونید از محتویات فیلم صرفا از تصاویری که به نفع خودتون هست استفاده کنید

حمیده سعیدی

سرکار خانم حمیده سعیدی :

سلام اگه به صورت سی دی بوده باشه نگهداری میشه،ادامه سوالتون بسته به نظر قاضی هست

نارنجی ثانی    سعید

نارنجی ثانی سعید :

بستگی به نظر قاضی دارد
اگر مشهد هستید درخدمتم

دانیال گشتاسبی

جناب آقای دانیال گشتاسبی :

جهت پاسخ نیاز به بررسی مدارک و مطالعه پرونده است