مشاوره حقوقی رایگان - خیانت در امانت

با سلام. پیش از عید فردی که در مغازه بنده مشغول بود به دلیل مشکلات تخلیه کرد، بنده در ان تاریخ سفر بودم و قرار شد کلید و ریموت پارکینگ را به مدیر پاساژ بدهد، بعد از مدتی به علت عدم امکان حضور در محل پس از اطلاع به مدیر فردی را به نمایندگی فرستادم برای گرفتن کلید، اما مدیر به علت اختلافاتی در زمینه ی پول شارژ کلید مغازه را گرو نگه داشت و خواستار حضور شخص من شد و حل مشکلات شد. ایا از لحاظ قانونی چنین حقی را دارا می باشد؟ داشتن امکان حضور در مغازه بدن رضایت مالک مسئولیتی بر عهده ایشان نمیگذارد؟ با توجه به اینکه مالک واحد بنده هستم و تنها بنابر اعتماد قرار بود کلید تا حضور من در تهران نزدشان باشد. چگونه میتوانم از لحاظ قانونی پیگیری کنم؟ سپاس از توجهتان

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

نیازی به پیگیری قانونی نیست با مدارک مالکیت خود به قفل ساز مراجعه و قفلها را تعویض نمایید