مشاوره حقوقی رایگان - فروش پارکینگ

درود بر شما
من یک واحد آپارتمان خریداری کردم که فروشنده در آن زمان مالک چند واحد آپارتمانی دیگر هم بود و در سند آپارتمان خریداری شده توسط من سه پارکینگ قید شده است که برای یک پارکینگ آن در زمان دفترخانه وکالت بلاعزل به نفع فروشنده گرفته شد، در حال حاضر فروشنده دیگر مالک هیچ واحد دیگری در این ساختمان نیست.
سوال من این است که آیا ایشان که در حال حاضر که مالک هیچ واحدی نیست، می تواند آن پارکینگی را که از من وکالت بلاعزل گرفته اند را به کس دیگری واگذار نماید؟

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

وکالت ایشان از جانب شماست و ربطی به مالکیت ایشان ندارد