مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از مسئول سپاه

با عرض سلام و وقت بخیر بنده چند ماه برای یه ارگان که مرتبط با سپاه بود کار می‌کردم و طی این مدت از مسیول اون قسمت جرم‌هایی دیدم و میخواستم ازش شکایت کنم این اتفاق مربوط به تابستان 96 هست، دو تا سوال داشتم از خدمتتون سوال اول : نظر به اینکه این ارگان زیر مجموعه سپاه هست بنده باید به کجا شکایت کنم و سوال دوم اینکه چون مدت دو سال و خورده ای از ماجرا گذشته تا چقدر دیگه من وقت دارم برای شکایت؟ خیلی متشکر

پاسخ ها :

محمد  صادق پور

محمد صادق پور:

وقت بخیر
اولا اونکه باید اعلام کنید عوامل شرکت نظامی هستند یا صرفا زیر نظر سپاه است
دوما جرائم انجام شده در خصوص شغل ایشان انجام شده یا جرائمی هست که افراد عادی هم میتونن انجام بدن
درصورت نظامی بودن و جرم نظامی باشه از طریق دادسرای نظام باید انجام بشه و درغیر اینصورت دادسرای عمومی
مهلت هم بستگی به جرم ارتکابی داره

حسین صوفی

حسین صوفی:

آن را به بازرسی و یا حفاظت اطلاعات نهاد مربوطه گزارش کنید