مشاوره حقوقی رایگان - دیوان عدالت اداری

سلام.
من حکم بورسیه هیات علمی جهت انجام تعهدات خدمتیم در یک دانشگاه درجه یک داشتم اما سال 93، آن دانشگاه، از استخدام اینجانب سرباز زد و اینجانب به دیوان عدالت اداری شکایت کردم و مرداد سال قبل یعنی سال 98 ، حکم قطعی دیوان عدالت اداری را جهت استخدام پیمانی در این دانشگاه را گرفتم.
اما قبل از صدور حکم قطعی دیوان عدالت اداری به دلیل فشار ناشی از بیکاری و بی پولی دلیل 5 سال به دانشگاه دور افتاده ای مراجعه کردم و تعهدات خدمتیم از آن دانشگاه درجه یک که از استخدام من سرباز زده بود به این دانشگاه دورافتاده منتقل شد و دو ماه پیش قبل از امضای قرارداد پیمانی، چهار سال هم از من تعهد محضری داخلی جهت خدمت در این دانشگاه دورافتاده از من گرفتن. اما حکم کارگزینی استخدام پیمانی که اخیرا این دانشگاه دور افتاده برای من صادر کرده، شش ماهه است؛ در حالیکه باید یکساله باشد و همچنین به جای شماره استخدامی، کد ملی من را در قسمت مربوط به شماره استخدامی قرار داده است و از طرفی درخواست تامین اعتبار من جهت استخدام پیمانی در این دانشگاه دور افتاده از طرف سازمان مدیریت استان مربوطه رد شده است؛ من هم البته این حکم کارگزینی این دانشگاه دور افتاده را امضا نکردم و الان میخوام طبق حکم قطعی دیوان عدالت اداری در همان دانشگاه درجه یک استخدام شم؟
آیا، من می توانم طبق حکم دیوان عدالت اداری در همان دانشگاه درجه یک استخدام شم یا اینکه مجبورم در همین دانشگاه دور افتاده که تعهدات خدمتیم به آنجا منتقل شده است استخدام شوم؟
آیا طبق قانون، علیرغم جایابی و انتقال تعهدات خدمتیم به این دانشگاه دور افتاده، میتوانم طبق حکم قطعی دیوان عدالت در همان دانشگاه درجه یک استخدام شوم؟
ممنون میشم که جوابم رو بدید.

پاسخ ها :

عبدالرضا سلیمانیان

جناب آقای عبدالرضا سلیمانیان :

اگر با میل و تعهد خودت به این دانشگاه امدی خیر،،در غیر اینصورت حکم دیوان لازمالاجراست