مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت زن مدیر ساختمان

با عرض سلام
شغل من و همسرم طوریه که بیشتر روزها خونه نیستیم و بعد چند ماه یکشب مهمان میاد خونه یا تولد بچه امو میخوام بگیرم زن مدیر ساختمان طبقه پایین ما هستن با هماهنگی زن همسایه روبرو میان در خونه شروع به زنگ درب زدن و کوبیدن به در میکنن آخرین بار درب به روشون باز کردم و با یه حالت تهاجمی گفت برو به شوهرت بگو بیاد خیلی محترمانه بهشون گفتم شما خانم هستید منم خانمم اگه مشکلی هست بگید که من حل کنم بعد شروع به توهین کرد که باز من آروم گفتم این بار چندمه هر وقت مهمان میاد خونه ام میای ایجاد مزاحمت میکنی گفت صدای شما نمیزاره من بخوابم دختر همسایه روبرو هم کنکور داره
گفتم من بعد چندماه یکبار خانواده ام یا جشن میگیریم یکشب هم شما منو درک کنید و احترام بزارید من که نمیتونم قطع رابطه کنم با خانواده ام چون شما دوست ندارید ولی با صدای بلند داد میزد برو به اون شوهرت بگو بیاد که من رفتارشو دیدم بدون کلمه ای درب بستم ولی شروع کرد به زنگ زدن و با لگد به در کوبیدن که تمام مهمان ها ترسیده بودن بعد با فریاد تو مشاعات به مهمان ها شروع به فحاشی و تهمت زدن کرد همینجور توهین به من کرد و با تهدید گفت دفعه بعد میدونم باهاتون چکار کنم الان خانواده من و همسرم میترسن بیان خونه ،آبرو من جلو مهمانان برد ،بخاطر پسر 6ساله ام که تو خونه یه وقت بازی میکنه که صدا پایین میره احساس ناامنی میکنم که یه وقت بلایی سر بچه ام نیاد
من میتونم از این خانم و همسایه روبرو بخاطر مزاحمت و آبروریزی ، توهین و تهمت تهدید ،شکایت کنم ؟ تمام مهمان ها اون شب شاهد رفتار و توهین های این ‌دوتا خانم بودن