مشاوره حقوقی رایگان - خسارت جانی

سلام وقت بخیر
من در کارگاهی که بیمه حوادث دارد مشغول بکار بودم که 4انگشت پاک با دستگاه از ته قطع شد میخواستم ببینم مبلغ دیه من چقدر میشه ؟
واگر قرارداد کارفرما با شرکت بیمه کم باشد بقیه دیه من چی میشه ؟چه کسی پرداخت میکند؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

تعیین میزان دیه بسته به تشخیص پزشکی قانونی است

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

دیه بر مبنای نظریه پزشکی قانونی درصدمشخص می‌گردد و اگر مبلغ بیمه مسئولیت کارفرما کم باشد کارفرما باید مابقی آن را از خود پرداخت نماید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام اگر انگشت شصت جزو آنها نبوده است بابت چهار انگشت 480 میلیون دیه در نظر گرفته می‌شود

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
دیه را پزشکی قانونی بر اساس جراحات تعیین میکند

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
درصد دیه توسط پزشکی قانونی و با توجه به محل و میزان آسیب تعیین خواهد شد
و نظریه پزشکی قانونی قابل اعتراض است

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

تشخیص این امر باپزشکی قانونی است

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

کارشناسی لازم دارد در هرحال مقصر پرداخت می‌کند

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

باسلام بستگی به درصد آسیب‌هایی که پزشکی قانونی مشخص میکند دارد

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

تعیین میزان دیه یا ارش با پزشکی قانونی می باشد ، تعیین میزان تقصیر با کارشناس رسمی است ، اگر کارفرما طبق نظر کارشناس صد در صد مقصر باشد پرداخت تمام دیه تعیین شده با اوست

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام پیشنهاد میکنم از تخصص وکیل کمک بگیرید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

با توجه به نظریه پزشکی قانونی قاضی درصد دیه را تعیین خواهد کرد

محمد جعفری پویا

جناب آقای محمد جعفری پویا :

درود بر شما؛
دیه بر اساس نظر پزشکی قانونی تعیین و در فرض سوال دوم الباقی دیه به نسبت درصد تقصیر با کارفرماست .
موفق باشید.

رقیه سعادتمند

رقیه سعادتمند :

سلام مبلغ دیه را پزشکی قانونی و دادگاه تعیین می‌کند _اگر کم باشد کارفرما باید پرداخت کند

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
هر انگشت ده درصد دیه تعیین می شود.
اگر نداد می توانید از طریق یکی از دفاتر خدمات قضایی شکایت خود را ثبت کنید و از طریق دادگاه موضوع را پیگیری کنید.