مشاوره حقوقی رایگان - حادثه در حین کار و بیمه نبودن من بعد سه ماه کاری

سلام من در مجموعه ورزشی اداره کار ... به عنوان نظافتچی وکارهای خدماتی استخدام شدم توسط دو نفر که اونجا رو اجاره کردن از اداره کار منو بیمه نکردن و هی امروز فردا و وعده وعید.حین کار با دستگاه چمنزن دستم دستگاه گرفته و انگشت سه و چهارم من جوری که قطع نشده اسیب و اطاق عمل رفتم جراحی پلاستیک کردم به گفته دکتر قطع عضو حساب میشه و بهم گفت که شکایت کنم میخواستم بدونم چقد دیه و چطوری و چه دادخواستی باید بنویسم .ممنون وخسته نباشید به شما زحمتکشان و واقعا دمتون گرم بابت رایگان مشاوره دادن به این ملت ضعیف و گرفتار خدا خیرتون بده و ارزوی سلامتی شما عزیزان

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام وقت بخیر
حتما با مدارک پزشکی اقدام به طرح شکایت کنید
دفتر خدمات قضایی برید راهنماییتون میکنند

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
مقدار دیه با توجه به نوع آسیب دیدگی توسط پزشکی قانونی و شعبه اجرای احکام مشخص خواهد شد‌.