مشاوره حقوقی رایگان - برگشت شدن چک حسن انجام کار

سلام من 4سال پیش در یک شرکت حسابدار بودم بعلت بارداری ترک همکاری کردم. یک چک حسن انجام کار به مبلغ 20 میلیون تومان که در توضیح روی چک نوشته شده بابت حسن انجام کار نزد شرکت داشتم که زمان تسویه بهم ندادند.
شرکت فرار مالیاتی داشت و در جریان رد کردن اظهارنامه مالیاتی، کارگاه اعلام نشده، مشخص شد و انها جریمه مالیاتی شدند. من کتبا به شرکت اعلام کرده بودم که عواقب عدم اعلام به اداره مالیات با خود مدیر عامل هست. مدیرعامل 3ماه بعد چک حسن انجام کار من را برگشت زد و تحویل چک من را منوط به پرداخت خسارت از طرف من به شرکت می کند. ایا الان من برای دریافت گذرنامه و خروج از کشور مشکلی خواهم داشت؟

پاسخ ها :

محمد  صادق پور

محمد صادق پور:

درود
اولا چنانچه هرخسارتی از جانب عدم انجام وظایف شما انجام شود قابل مطالبه از شماست ولاغیر
دومأ آنکه درصورت درخواست دارنده چک از اجرای احکام دادگاه رسیدگی کننده به چک امکان ممنوع خروجی شما وجود داره
میتونید از طریق اداره گذرنامه از ممنوع خروجی خود مطلع بشید

حسین صوفی

حسین صوفی:

اگر ممنوع الخروجتان کرده باشند با مشکل مواجح خواهید شد می بایست استعلام گردد.