مشاوره حقوقی رایگان - چک حسن انجام کار

سلام خسته نباشید
ببخشید من در یک شرکت نرم افزاری قرارداد دوماهه بستم و چک ضمانت به شرکت دادم و توی چک قید نکردم برای ضمانت ولی در وجه اسم شرکت نوشتم و توی قرارداد نوشتم که این شماره چک برای ضمانت حسن انجام کار به کارفرما داده شده و تاریخش تا برج 7 بوده و قرارداد تا اخر برج 6 و من بعد از اتمام قرارداد از شرکت بیرون اومدم ولی الان کارفرما چک من را پس نمی دهد.
حالا سوال من اینه کارفرما میتونه از چک من استفاده کنه؟ و من چه جوری چکم رو پس بگیرم؟

پاسخ ها :

اکبر نصر

اکبر نصر :

استان :

سلام کار بر گرامی
اگر نسخه ای از قرارداد دارید اظهارنامه برای کارفرما ارسال کنید مبنی بر استردادچک