مشاوره حقوقی رایگان - ردیابی پیام و تماسهای صوتی و تصویری واتساپ

امکان ردیابی پیام و تماسهای صوتی و تصویری توسط هر ارگانی وجود دارد؟

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

واتس آپ سروری در ایران ندارد به همین خاطر فیلتر شده است

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

واتساپ یک پیام رسان خارجی است که سروران در ایران نیست لذابازیابی ان هم امکانپذیرنیست

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

با توجه به عدم وجود سرورهای این پیام‌رسان ها در ایران مشکل است

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

در موارد مقرره قانونی در برخی از پلتفرم‌ها بله

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

این امر تخصصی می باشد ، اظهار نظر در خصوص امکان ردیابی یا عدم آن فاقد اعتبار است ، به هرحال در دنیای تکنولوژی و وجود IP و... زندگی می نماییم .