مشاوره حقوقی رایگان - اعتراف در واتساپ

سلام
من با شریکم به مشکل خوردیم
و من طبق حساب و کتاب تو ویس گفتم که فلان مبلغ را به حسابت واریز میکنم
ولی بعدش پشیمون شدم چون حساب کتابم اشتباه بوده
آیا شریک بنده میتواند از این ویس در واتساپ استفاده کرده و پول را از این طریق از من بگیرد؟
آیا ویس در واتساپ مدرک حساب میشود؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
صدای ضبط شده به تنهایی کافی نیست و در کنار سایر ادله قابل استناد است.

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام خیر اگر پرونده دادگاهی شود باید کارشناسی شود

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

صدای ضبط شده به تنهایی کافی نیست و در کنار سایر ادله قابل استناد است.

رضا  جمشيدی

جناب آقای رضا جمشيدی :

سلام درکنار سایر ادله قابل استناد می‌باشد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
حسب مورد وویس می تواند دلیل باشد ولی اگر دلیل و مدرکی برای ادعای خود دارید موثر در نتیجه خواهد بود .

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

فایل صوتی در کنار سایر دلائل قابل استناد می باشد می توانید متعاقب اعلام کنید در محاسبه اشتباه شده و محاسبات قبلی کان لم یکن می باشد

علی زارع آب باریک

جناب آقای علی زارع آب باریک :

با سلام فایل صوتی به تنهایی دلیل نیست

یوسف حزبا

جناب آقای یوسف حزبا :

فایل صوتی در کنار سایر دلائل قابل استناد می باشد