مشاوره حقوقی رایگان - درباره شناسنامه

سلام‌ من اسم همسر قبلیم‌ تو‌ شناسنامم‌ هست‌ اعصابم خورد شد‌ اسمشو‌ خط زدم الآن مشکل میشه برام یا نه ؟

پاسخ ها :

فریده رفیعی مهر

سرکار خانم فریده رفیعی مهر :

سلام خیر در ضمن اگر مجددا ازدواج نموده اید میتوانید درخواست کنید تا اسم همسر قبلی شما از شناسنامه پاک بشه

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید اعلام کنید شناسنامه گم شده المثنی بگیرید.
بعد از ازدواج می توانید اسم شوهر سابق را پاک کنید

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

هرگونه مخدوش کردن سند سجلی و شناسنامه میتواند از مصادیق خدشه به اسناد رسمی گردد

آرمان رستمی

جناب آقای آرمان رستمی :

درود جعل اسناد دولتی محسوب میشه

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

جهت اخذ المثنی اقدام کنید

محمدمهدی فرهادیان طهرانی

جناب آقای محمدمهدی فرهادیان طهرانی :

اگر خیلی مخدوش شده به دفاتر ثبت احوال مراجعه کنید و شناسنامه را عوض کنید