مشاوره حقوقی رایگان - جدایی

با سلام و وقت بخیر
احتراما اینجانب اقایی 34 ساله هستم که سال 96 ازدواج کردم و مترمد رسمی قطعی ا... هستم ، بنده چند سال درگیر اعتیاد بودم و خوشبختانه با کنم خانواده ام تونستم به اعتیاد غلبه کنم و ترک کنم الان 1سال میشود که ترک کردم و سالم هستم از هر نوع مواد یا دارو اعتیاد داری ، یکماهی هست به خاطر شرایط بد مالی و ضررو زیان‌های که گذشته به بار آورده ام کمی دستم تنگ است و حقوق کارمندی دارم مانند تمام کارمندان دیگه حقوق ضعیفی دارم ، و با خانوم دچار اختلاف شده ایم (( حقیقتش خیلی کوتاه میام م دست زیر گرفتم و،،، بخاطر اعتیادی که داشتم اینا دلم نیومده. اذیتش کنم یا ناراحتی کنم هرچی. کفته گفتم چشم ولی چون خانواده اش مدتی است وضع مالیشون توپ شده ( مردم روستا گفتم که گنج پیدا کردن الله ‌علم)) به همین خاطر پدرش به تمام دختراش همیشه هرماه به مبلغی میده بهشون با اینکه من همیشه مخالفت کردم به خاطراینکه توقع زنمو رو برده بالا و واقعا زورم نمیرسه به خواسته و چیزایی که اون می‌خواد و،،، من که پسر خالش هستم از بچگی شناخت داریم رو تم تمام شرایطم رو قبل ازدواج میدونست تازه 3 سال هم دوست بودیم الان با گذشت 6٫ووالی7 سال از زندگی مشترک و با وجود داشتن یک دختر 6 ساله

توقعات زیاد و بخونه کنکور دادن ‌دانشگاه رفتن به شهرهای دیگه ( ما اسلام آباد غرب هستیم مثلا اکه کرمانشاه یا تهران دانشگاه قبول شه باید بقول ایشون بذارم برن دانشگاه و دختر 5 ساله و من و زندگیم رو بدارن‌کنار خانوم بره درس بخونه فقط واسه رو کم کنی واسه کلاس زمانی که دانشگاه ها آنلاین بودن کلاسای هرچی گفتم نرفت دانشگاه الانمه بگمون بزرگ سده سال دگه مدرسه میره و هزارمسئولیت و پیگیری و مواظب می‌خواد بهانه دانشگاه رفتن و بهانه اینکه من نمیتونم با این شرایط مالی تو و حقوق کما زندگی کنم و ،،،، فقط چشم هم‌چشمی زنداداشش میکنه (( آقا اینها یه ساله گنج پیدا کردن به منو خانوم جه) چرا انقد هم چشمی میکنی و اذیت منو دخترم و زندگیمون میکنی این عید رو بهمون زهر کرده یکماه دخترم و ندیدم ایشان قهر کردن خونه پدرشان بدون کوچیکتریندعوتیی یابخثی من اداره بود هرچیدگفتم نرو نرو گفت نمیتونم وایسم ((( خلاصه توقعش رفته بالا ))بهانه دیگه …

الان میتونه به یکسال پیش استناد کنه که اعتیاد داشتم و…
الان پاک پاکم یا مثلا دادگاه چه آزمایشی ازم میکیره واسه اعتیاد ؟! میخوام بدون بنظر شما نتیجه برد با می هست ؟!
میتونم ناشزه کنم !؟
بحث نفقه و مهریه و جهان جی میسه!؟ من خودم تمام جهاز رو خرید با پول خودم

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

موضوع به لحاظ اهمیت نیازمند بررسی تخصصی است

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
خیر
شما ابتدا اظهارنامه برای زوجه ارسال نمایید
و دادخواست الزام به تمکین را مطرح نمایید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلامی باعث از طریق دفتر خدمات قضایی داد اظهارنامه ارسال کنید مدتی را در آن در نظر بگیرید و بعد از آن دادخواست بدهید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
کاربر گرامی موضوعات چنینی دارای حساسیت فراوانی است که به آن سبب نیازمند برسی اوراق و مستندات و مدارک و نیز گفت و گوی متقابل می باشد لذا در صورتیکه تمایل به کسب اطلاعات بیشتر از طریق سایت با بنده تماس بگیرید تا موارد لازم عرض شود .

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

ابتدا اظهار نامه دهید بعد دادخواست

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام سوال شما یک پرونده کامل است و صرفا سوال و جواب کوتاه حقوقی منجر به جواب نهایی و دقیق نخواهد شد

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
پیش از هر اقدامی از طریق مشاورین خانواده اقدام نمایید اگر موثر واقع نشد ‌دادخواست الزام به تمکین مطرح نمایید و پرداخت نفقه منوط به تمکین زوجه است برای جهیزیه چنانچه فاکتور یا مستنداتی دارید امکان استرداد اقلامی که شما تهیه نمودید وجود ندارد ، مهریه حق همسر شکایت و باید به ایشان پرداخت شود

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

سوالتان را مختصر و مفید مطرح کنید تا ابعاد مختلفش بررسی و راهنمایی دقیق شوید

الهام منتظری

سرکار خانم الهام منتظری :

سلام این سوالات نیاز به توضیح و بررسی مدارک دارد در صورت تمایل وقت مشاوره بگیرید

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

سلام کاربر محترم شایسته بود با طرح سوال بااین متن طولانی و درخواست جواب بکل سوالات اقدام به مشاوره تلفنی نمایید تا به

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

1- خیر ملاک حال افراد است
2- آزمایش از طریق اعزام به پزشکی قانونی و ملاک نظر آن اداره می باشد
3- می بایست دادخواست الزام به تمکین زوجه از زوج را تقدیم دادگاه خانواده نمایید در صورت صدور حکم قطعی به تمکین و صدور اجراییه و عدم تمکین زوجه ، زوجه ناشزه محسوب می شود
4- تا زمان اثبات ناشزه ، نفقه به عهده زوج است . نفقه فرزند مشترک به عهده زوج است، در صورت مطالبه زوجه مهریه زوجه می بایست پرداخت شود ، اصل بر این است که جهیزیه متعلق به زوجه است مگر با ادله و مدارک اثبات نمایید زوجه جهیزیه نداشته است .
به هرحال در خصوص موارد فوق تصمیم با قضات رسیدگی کننده می باشد .

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام خیربابت نفقه و مهریه می‌بایست مطالبه شود شما نیز بابت تمکین می‌توانید اقدام کنید