مشاوره حقوقی رایگان - چک

سلام یک ماشین وانت نیسان فروختم طرف چک داده توی مدارک دست طرف مقابل هست داخل قولنامه ذکر شده حق خرید فروش نداره ماشین داده به رفیقاش خودش متواری هست انطرفی که ماشین خریده میگه من ازکسی دیگه که همدست صاحب چک که درقولنامه من به اسم شاهد هست همین شاهد چندجای دیگر به اسم شاهد بوده کلاهبرداری کردن خواستم بگم کاری میتونم بکنم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
طبق قرارداد می توانید طرح دعوی کنید.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

بله با توجه به سلب حق نقل مال مذکور میتوانید مطاابه وجه یا استرداد خودرو در صورت وجود شرط فاسخ نمایید

حامد نادرزاده

جناب آقای حامد نادرزاده :

اگر چک فاقد موجودی بوده و مالی هم از وی در دسترس نیست معامله را فسخ و به طرفیت تمامی خریداران و واسطه ها اقامه دعوا کنید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
میتوانید بر اساس قرارداد اقدام کنید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

کلاهبرداری در این مورد عملا اتفاق نیفتاده است و جرم کلاهبرداری محقق نیست و در صورت شکایت نیز راه به جایی نخواهید برد ولی از بعد حقوقی مسئولیت کامل دارند

الهام منتظری

سرکار خانم الهام منتظری :

سلام این سوالات نیاز به توضیح و بررسی مدارک دارد در صورت تمایل وقت مشاوره بگیرید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

با توجه به موضوع ، بهتر است مدارک خود را نزد وکیل دادگستری محل خود برده تا مشاوره دقیق و کامل دریافت نمایید .

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

بسته به اینکه اسناد و مدارک موجود در ید طرفین چیست متفاوت است

اگر نسخه‌ای از قرارداد را دارید مطالبه وجه ثمن معامله را بنمایید در صورتی که طرف متواری نباشد و امکان تامین خواسته از اموال ایشان مهیا باشد
در صورتی که طرف متواری و خلافکار است فوراً معامله را فسخ و ضرر و زیان ناشی از عدم انجام تعهد موجود در قرارداد و مطالبه نمایید با جلب نظر کارشناس
توقیف فیزیکی خودرو را نیز به عنوان دستور موقت درخواست کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیازمند گفتگوی متقابل است تا بررسی جزئیات بیشتر راهنمایی شوید

محمد رسولی کسانق

جناب آقای محمد رسولی کسانق :

چک وسیله پرداخت هست و خیلی بعید هست از طریق شکایت کیفری نتیجه بگیرید باید از طریق مراجع حقوقی برای وصول مبلغ چک اقدام کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بله شما می‌توانید بابت تمام حق و حقوق و مطالبات خود شکایت کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
طبق مفاد قرارداد منعقد شده فیمابین نسبت به طرح دعوی اقدام نمائید.

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
قولنامه باید بررسی شود