مشاوره حقوقی رایگان - گرفتگی فاضلاب

سلام،لوله فاضلاب شهری گرفته وخونه مستاجر اب رفته ووسایلش خیس شده،من موجرهستم هزینه بازکردن لوله شستشوی فرشهاش ومستخدم برای تمییز کردن خونه رو دادم،مستاجر 3ماه اومده،حالا میگه کرایه نمیدم پول بنگاه وپول باربری باید بدی تا برم ازخونت،الان صاحب خونه باید چیکار کنه،مستاجر میتونه بره شکایت کنه،حق با کیه،درضمن خونه زیرهمکف هست

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
گرفتگی لوله فاضلاب شهری ارتباطی به شما ندارد و تقصیری متوجه شما نیست که خسارات را از شما مطالبه می‌نماید فلذا در این ارتباط حق با شما می‌باشد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
از بابت اجاره بها دادخواست مطالبه اجاره بها اقامه نمایید