مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی

باسلام و خسته‌ نباشید. یک خصومت قبلی سال94 بودیک شخص نامحرمی به مادرم وزنداداشم که البته حامله هم هست فحاشی وهجوم کشید.من هم ناراحت شدم بهش یک سیلی زدم الان شکایت کرده حقوقی .لطفا راهنمایی کنید الان میریم دادگاه چه بگوییم تبریه بشویم

پاسخ ها :

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

با معرفی شهود و ارایه مدارک از خود دفاع نمایید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بایستی دید با چه عنوان و با چه مدارکی از شما شکایت نموده است تا دفاع متناسب با آن صورت گیرد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
باید دفاعیات خود را ارائه نمایید
لایحه دفاعیه تنظیم و ارائه نمایید
اگر سال 94 جرم محقق شده باشد با
شرایطی جرم ، مشمول مرور زمان خواهد شد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
راه دفاع وجود دارد مجازات آن جزای نقدی است

مینا علوی

سرکار خانم مینا علوی :

اگر شکایت کند و ثابت کند شما سیلی زدین کار شما جرم به توهین یا دیه سیلی هست. ولی مادر یا زنداداشتان مستقلا میتوانند با اثبات توهین ها شکایت کنند و او نیز محکوم شود