مشاوره حقوقی رایگان - حکم رد مال برای موبایلهای مسروقه که الان با گذشت چندسال قدیمی شدن

سلام و وقت بخیر
سه سال پیش دزد سیزده تا گوشی موبایل از من سرقت کرد و بلطف خدا پیداش کردیم و شکایت و خلاصه محکوم شد به رد مال و زندان. پدرش وثیقه گذاشت و درش آورد ولی برش نگردوند و پول منم ندادن . وقتی مهلت وثیقه گذار برای تحویل مجرم تموم شد (دوتا مهلت یکماهه و یه مهلت ده روزه) دوباره رفت اجرای احکام و با اصرار یکماه دیگه وقت گرفت و هی طول و تفسیر داد و پسرشو خلاصه تحویل نداد. الان سه سال از دزدی میگذره هنوز پول منو ندادن. من برای افت قیمت شکایت حقوقی کردم ولی گفتن مشمول نمیشم. الان قیمت همه چیز پنج برابر شده ولی قیمت موبایلای من کمتر شده چون قدیمی شدن. من برا گرفتن حق خودم چیکار باید بکنم؟
درخواست رسیدگی مجدد میشه داد؟

پاسخ ها :

امير  صادقي زاده

جناب آقای امير صادقي زاده :

سلام.برای افت قیمت دقیقا چه خواسته ای مطرح کردید؟