مشاوره حقوقی رایگان - درمورد پرونده مشاركت در سرقت

باسلام بنده طبق رای صادره شده از شعبه جزايی محكوم به مشاركت در سرقت شدم درصورتی كه نه فيلم بنده افتاده نه سابقه دارم و نه شاهدی بود و درضمن سارق اصلی هم فيلمش افتاده و هم سابقه دار ميباشد و چون متواری ميباشد و به گير پليس نيفتاده بنده را به زور كتك و پارتی بازی محكوم كردن و رای هم اعتراض كردم تجديدنظر قطعی شد چون شاكی پرونده نفوذ داشت لذا بنده ميخواهم از طريق ديوان عالی كشور اقدام نمايم درضمن مدارك هم دارم بر بی گناهيم خواهشمندم بنده را راهنمايی و در ضمن يك وكيل مخصوص پرونده كيفری معرفی نماييد. باتشكر

پاسخ ها :

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.درخواست اعمال ماده 477 از دادگستری استان.در مورد وکیل به قسمت انتخاب وکیل مراجعه بفرمایید.یاالله

یک وکیل

سلام
اعمال ماده 477 با دلایل محکم
در صورت نیاز به وکیل می توانید با بنده تماس بگیرید