مشاوره حقوقی رایگان - تجديد نظر به حكم قاضي در خصوص تحفيف در جرائم(قتل غير عمد در اثر بي احتياطي در امر رانندگي )

با سلام.بنده در سال 1402 با يك راكب موتور تصادف كردم و مقصر100 درصد هستم و حكم نهايي بنده به 7 ميليون تومان جزاي نقدي بدل از شش ماه حبس به صندوق دولت محكوم شدم.و سوال من اين است كه آيا از ماده 442 كيفري تقاضاي تخفيف مجازات استفاده كنم و يا تجديد نظر كنم چون دانشجو هستم كه جريمه كمتر بشود؟ از پاسخگويي شما متشكرم

پاسخ ها :

تقاضای تخفیف مجازات تخفیف جریمه نقدی ماده 442 قانون مجازات اسلامی جریمه نقدی