مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه وجه

باسلام
پدر بنده در زمان فوتشان به دلیل مشغله و گرفتاری های مراسم و غیره،داماد ما با گرفتن وجه نقد از بنده و برداشت از حساب پدرم (که الان میگوید من برداشت نکردم)عنوان کردند که میخواهند خرج و مخارج را خودشان بااین پول ها مدیریت کنند و مثلا باری از دوش من برداشته باشند.حالا با توجه به اختلافات پیش امده بابت ارث و میراث با مادر وخواهرم،ایشان تمام فیش پوز های خرج کرده را لیست کرده و عنوان کرده که بنده طبق این فیش ها به او بدهکار هم هستم و از بنده شکایت کرده است.باتوجه به این که هیچ قولنامه ای یا چک و سفته ای بین ما نبوده و فقط ادعای ایشان مطرح است و مادر و خواهر بنده را که دچار اختلاف هستیم باهم را به عنوان شاهد معرفی کرده است،میخواستم بپرسم آیا ایشان میتوانند با این اوضاع از بنده مطالبه پول داشته باشد؟

پاسخ ها :

مهین نیکو

سرکار خانم مهین نیکو :

سلام شما نیز با ارائه دلایل و مدارک مثل شاهد یاپرینت برداشت از حساب توسط وی ادعای ایشان را رد کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
با عنایت به اینکه داماد شما از پدر مرحوم و شما مطالبه وجه نموده است شما در مقام دفاع بایستی به اسناد واریزی استناد بفرمائید.
تا زمانی که دعوایی با سند اثبات می‌شود شهادت شهود مورد پذیرش نخواهد بود.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگوی متقابل دارد تا اظهار نظر دقیقی بتوان کرد

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

نظر و تشخیص قاضی رسیدگی کننده با توجه به دلایل و مدارک و دفاعیات طرفین ملاک عمل است

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

بابت مطالبه وجه اثبات ادعا با ایشان است.با‌توجه به‌اختلاف شهود‌ قابل‌جرح می باشند.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

استناد به اسناد در صورت وجود اسناد شهادت شهود نمایید