مشاوره حقوقی رایگان - درخواست خسارت به علت عدم ایفای تعهد

مواد قانونی الزام به تعهد ایفای تعهد در قرارردادها
مواد قانونی 221 تا 239 و 244و454 و 474
و همچنین عدم نفوذ فعل حقوقی و یا نتیجه ان به علت شرط و تعهد در قراردادها و انکه عمل حقوقی که بر خلاف شرط و تعهد داخل قرار داد باشد باطل و غیر نافذ است .و همینطور مشروط علیه حق لغو شرط و تعهد راندارد. حال ?
سوال :
اگر در مبایعه نامه ٢جمله تعهدی زیر نگارش شود  چه بار حقوقی و مسولیت و تبعات  حقوقی به دنبال دارد و  بوجود می اورد ?
1_فروشنده تعهد میدهد  هیچگونه حق مالکیت نسبت به ملک مورد معامله نخواهد داشت. (پس هر گونه عمل و یا فعل  حقوقی که انجام دهد و منجر شود  که حق مالکیت ملک مورد معامله را به او برگرداند خلاف تعهد او است)
2_فروشنده  تعهد میدهد هیچگونه ادعایی نسبت به ملک مورد معامله نخواهد داشت.(پس هر نوع ادعا و طرح دعوی در مورد ملک مورد معامله بر خلاف تعهد او است )
3_حال اگر فروشنده بر خلاف تعهدات ذکر شده بالا  که در مبایعه نامه امده عملی حقوقی انجام دهد چه تبعاتی دارد ?
4_حال اگر فروشنده مغایر تعهدات مذکور عملی انجام دهد ایا خریدار از دادگاه میتواند بخواهد فروشنده را ملزم به انجام تعهدات ذکر شده کند و یا خسارات ناشی از ان را طلب کند  ?
5_اگر در اثر عدم متعهد بودن فروشنده به تعداتش خسارتی به خریدار وارد شود چگونه میشود خسارت را طلب کرد ?

پاسخ ها :

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

نیاز به بررسی موضوع و گفتگویی طرفینی است