مشاوره حقوقی رایگان - بیمه زنان خانه دار

سلام وقتتون بخیر....من سی و سه ساله هستم از همسرم جدا شدم.اگر خودم را بیمه زنان خانه‌دار تامین اجتماعی بکنم بعدا برم سر کار این مدتی که بیمه خانه‌دار ریختم هم بعدا به جمع سوابق بیمه‌ام میاد؟؟
پیشاپیش ممنون از پاسخگویتون

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
با شماره 1420 مربوط به سازمان تأمین اجتماعی در این خصوص تماس حاصل فرمائید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
به نظر بله ممکن است.

می توانید حضورا از طریق تامین اجتماعی موضوع را پیگیری کنید.
یا با شماره 1420 تامین اجتماعی تماس بگیرید و موضوع را پیگیری کنید.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

بله به سوابق شما اضافه خواهد شد

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
قابل تجمیع خواهد بود و می توانید با کارشناسان بیمه نیز مشورت های لازم را انجام دهید.

جمشید کیائی فرد

جناب آقای جمشید کیائی فرد :

سلام. بله شما هر چند سال بیمه داشته باشید جز سابقه بیمه محسوب میشود.