مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه مهریه

باسلام و احترام همسرم ابتدا ازطریق ثبت درخواست توقیف اموال بنده را نمودند.که بنده هیچ مالی نداشتم و کارمند دولت هستم و درخواست توقیف یک سوم حقوق راندادند و پرونده را از ثبت مختومه کردند و اکنون نصف مهریه را در دادکاه درخواست نمودند که بنده محکوم شدم.ولی رای هنوز قطعی نشده.ولی تا کنون نیز حساب حقوقم را بعداز 4ماه هنوز توقیف ننمودند.بنده نیز خکم قطعی و اجرائیه عدم تمکین ایشان را گرفتم..احتمال دارد که نصف مهریه را دوباره در اداره ثبت جهت توقیف حقوقم به اجرا بگذارند یا چون از ثبت انصراف دادند و پرونده مختوم شده ودردادگاه نصف مهریه را اجرا گذاشته نمیتواند مجددا از ثبت اقدام کند؟ممنون از راهنمایی تون

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
به دلیل اینکه بابت نصف مهریه از طریق دادگاه خانواده اقدام نموده‌اند برای مابقی مهریه هم می‌توانند مجدداً از طریق ثبت اقدام نمایند هم می‌توانند از طریق دادگاه خانواده مطالبه نمایند.

محسن  ابوفاضلي

جناب آقای محسن ابوفاضلي :

با سلام ، میتونید طوری توافق کنید که بخشی از مهریه رو پرداخت کنند دعاوی خانواده معمولا پروسه طولانی داره و متحمل هزینه خواهید شد

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

هم میتوانند حقوق شما را توقیف کنند هم میتتوانند اموال شما را توقیف کنند و هو میتوانند مابقی مهریه خود را مطالبه کنند و هم همه اینها با هم امکان دارد فقط باید بلدباسند چیکار کند یا وکیل متخصص بگیرند . .

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

ایشان صرفاً جهت نصف مهریه اقدام نموده لذا برای نصف دیگر می‌تواند از طریق اجرای ثبت یا از طریق اجرای دادگاه عمل نماید

حکیمه عطالو

سرکار خانم حکیمه عطالو :

از دادگاه هم میتونن کسر حقوق بگیرن

پانیذ قمشی بزرگ

سرکار خانم پانیذ قمشی بزرگ:

با سلام
بابت بقیه مبلغ مهریه می تواند از طریق اجرای ثبت یا دادگاه اقدام نماید.
از طریق دادگاه نیز می توانند حساب ها و بخشی از حقوق شما را توقیف کنند.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله زوجه می تواند باقیمانده مهریه را
مطالبه نماید
زوجه به جای گرفتن 1/4 از حقوق شما ، قصد دریافت سکه را دارد
بهتر است به وکیل مراجعه نمایید

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

چنانچه کل مهریه را یکبار از طریق ثبت اجرا گذاشته و سپس انصراف داده اند ، دوباره نمی توانند از ثبت اجرا بگذارند.