مشاوره حقوقی رایگان - طلاق

با سلام
چرا بعد گذشتن 4 ماه که پرونده طلاق به دادگاه دیوان عالی رفته هنوز برای من پیامکی برای تعیین شعبه نیامده؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
منتظر پیامک شعبه باشید

اگر بخواهید می توانید حضورا نیز موضوع را پیگیری کنید

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

می‌توانید از طریق دفتر خدمات قضایی تقاضای تسریع در روند رسیدگی درخواست نمایید

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
چنانچه امکان دارید حضورا از شعبه تجدید نظر پیگیری نمایید

زکریا رستمیان

جناب آقای زکریا رستمیان :

سلام. معمولا زمان می برد. از طریق شعبه پیگیری کنید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

از طریق سامانه اطلاع رسانی پرونده روند کار را چک کنید و یا به واحد دادگاه تجدید نظر استان مربوطه مراجعه کنید

مجید الهی

جناب آقای مجید الهی :

سلام ودرود معمولا به علت شلوغی و ارجاع پرونده وقت نظارت در پرونده ها طولانی می باشد

نازنین کرداسلام

سرکار خانم نازنین کرداسلام :

با سلام علی الاصول زمان بر هست اما می توانید از شعبه صادرکننده رای قطعی پیگیری کنید

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

با مراجعه به پروفایل ثنای خود در قسمت یگیری پرونده‌های شخصی موضوع را پیگیری نمایید در غیر این صورت منتظر پیامک باشید

مهدی سعیدی خواه

جناب آقای مهدی سعیدی خواه :

وارد سامانه عدل ایران شوید و در آنجا در قسمت اطلاع رسانی برای اشخاص حقیقی رمز ثنا را وارد کنید پس پرونده‌های خود را می‌توانید در این قسمت مشاهده کنید روند پرونده‌های خود را پیگیری نمایید ممکن است پرونده در شعبه ثبت شده باشد ولی پیامکی برای شما ارسال نشده باشد

غزال زارعی

سرکار خانم غزال زارعی :

سلام وقت بخیر معمولا پرونده در مرحله دیوان عدالت اداری جهت تعیین شعبه زمان میبرد و میتوانید حضورا مراجعه نمایید و پیگیری نمایید .

محمد رسولی کسانق

جناب آقای محمد رسولی کسانق :

چون حجم پرونده ای ارجاع شده به دیوان زیاد هست به نوبت ارجاع میدن و زمان بر هست

محسن حاجی آبادی

محسن حاجی آبادی :

سلام تعیین شعبه نمیشه در دیوان
رسیدگی ترافعی نداره