مشاوره حقوقی رایگان - تمکین

سلام وقت بخیر
همسرم استرداد جهیزیه انجام داد و جهیزیه رو از داخل منزل برده است، و دادگاه عدم تمکین که قراره حضور داشته باشم آیا نبود جهیزیه تاثیری در حکم قاضی دارد؟ اگر دارد چه راه کاری می‌توان انجام داد برای نبود جهیزیه داخل منزل

پاسخ ها :

علی اکبر سالمی

جناب آقای علی اکبر سالمی :

شما باید منزل مجهز به امکانات مورد نیاز زندگی متعارف را مهیا نمایید ... اگر زوجه نیامد محکوم به عدم تمکین میشود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
در دعوای الزام به تمکین دادگاه موضوع را به کارشناسی ارجاع می دهد و کارشناس باید منزل و اثاث منزل را تایید کند و اگر اثاث منزل نداشته باشید تمکین زد میشه

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

در خصوص تمکین شما ابتدا می‌باید اظهارنامه ارسال و سپس مسکنی در شان با لوازمات زندگی فراهم تا زوجه تمکین نماید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

خیر تمکین ارتباطی به جهیزیه ندارد زوجه می‌تواند هر زمان آن را مطالبه نماید و دعوای الزام به تمکین نیز بسته به شرایط مسکن متعارف زوجه است

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
صدور حکم به تمکین زوجه منوط به فراهم بودن مقدمات تمکین از جمله تهیه مسکن و اثاث البیت است و چنانچه وسایل زندگی در حد متعارف و شان زوجه فراهم نباشد دادگاه حکم به تمکین زوجه نخواهد داد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله قطعأ تاثیر دارد
در دعوای الزام به تمکین
زوج مکلف است که منزل مستقل و
در شأن زوجه همراه با تمام وسائل تهیه نماید
و منزل و وسایل منزل توسط کارشناس رسمی دادگستری بازدید خواهد شد
و

زهرا  نادري

سرکار خانم زهرا نادري :

با سلام چنانچه قاضی دستور بازدید از منزل دهد شما باید وسایل را آماده نمایید قانونا تهیه مسکن و وسایل منزل برعهده شما میباشد

سیدرضاتقوی

جناب آقای سیدرضاتقوی :

باسلام بله زوج الزام به تهیه اثاث البیت دارد والا عدم تمکین صادر نمیشود

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. میبایست کلیه اثاث البیت رابصورت کامل درمنزل معرفی شده جهت تمکین شخصا فراهم کنید تا رای محکومیت درصورت تایید کارشناس فراهم گردد.

مهین نیکو

سرکار خانم مهین نیکو :

سلام در جلسه ی تمکین به شما گفته می‌شود که باید منزل و اثاث البیت تهیه کنید تا خانم تمکین کنند

مصطفی مستأجران

جناب آقای مصطفی مستأجران :

با سلام باید وسایل منزل را به طور کامل تهیه کنید

محسن  ابوفاضلي

جناب آقای محسن ابوفاضلي :

با سلام خیر ندارد و اگر شما میخواهید تمکین کند باید شرایط تمکین مثل محل سکونت و اسباب لازم را محیا نمایید

حکیمه عطالو

سرکار خانم حکیمه عطالو :

تهیه اسباب و اثاثیه زندگی توسط زوج از مقدمات تمکین هست

نازنین کرداسلام

سرکار خانم نازنین کرداسلام :

با سلام برای دعوی تمکین باید منزل با وسایل تهیه کنید

مهدی سعیدی خواه

جناب آقای مهدی سعیدی خواه :

شما باید منزل و تجهیزات را فراهم کنید و احتمالاً از طریق دادگاه کارشناسی جهت تایید این موضوع نظر گرفته می‌شود و پس از تایید ایشان شما می‌توانید رای عدم تمکین را اخذ کنید

غزال زارعی

سرکار خانم غزال زارعی :

سلام خیر دعوی عدم تمکین ربطی به نبود جهیزیه ندارد .

افشین حمیدپور

افشین حمیدپور :

سلام
تهیه لوازم منزل با زوج است و اگر کارشناس بر خلاف آن نظر بدهد نمی توان زوجه را الزام به تمکین کرد

فاطمه دلاکه

سرکار خانم فاطمه دلاکه :

با سلام
ملزم به تهیه منزل و اثاث هستید ؛
که در نهایت هم باید مورد تایید کارشناس قرار بگیرن.

محمد رسولی کسانق

جناب آقای محمد رسولی کسانق :

قانونا زوجه وظیفه نداره جهیزیه بیاره البته همین که جهیزیه رو استرداد کرده تو ذهن قاضی تاثیر میذاره

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
زوجه تکلیفی به آوردن جهیزیه ندارد
تهیه منزل متناسب با شان زوجه با وسایل عرفی برعهده زوج است

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
حکم تمکین صادر می‌شود لیکن در اجرای حکم تمکین به دلیل خالی بودن خانه اختلال ایجاد می‌شود.
بنابر گفته فوق، لازم است که به تهیه وسایل رفاهی خانه از جمله ماشین لباسشویی و ماشین ظرفشویی اقدام نمائید تا حکم الزام به تمکین به اجرا در بیاید و النهایه گواهی قطعیت(نشوز) را دریافت نمائید.

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

باید اثاالبیت در شان زوجه را شخصا تهیه نمایید

مژگان صالح آبادی

مژگان صالح آبادی :

می بایست اثاث آلبیت تهیه کنید اگر خانم درخواست کند

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

وسایل اولیه و ضروری و متعارف برای زندگی باید توسط زوج تهیه شود

پوریا مجیدیانی

جناب آقای پوریا مجیدیانی:

زوج باید وسایل زندگی مشترک را تهیه نماید در غیر اینصورت دعوای الزام به تمکین رد خواهد شد