مشاوره حقوقی رایگان - کودک آزاری

سلام وقت بخیر
کودکان در محله بعد از ظهر بازی می‌کردند که باعث ایجاد مزاحمت میشدند که زنداداش من به این ها تذکر داد که اینجا بازی نکند
وقتی تذکر داد یکی از بچه ها یه سیلی به زنداداش من زدند و فحش های ناموسی خیلی بدی گفتند و برادر من عصبانی شد و بچه رو کتک زد وقتی کتک زد بینی برادرم زخمی شد
و پدرومادر بچه که شکایت کردن گفتند که بچه ماهم کبود شده و موقع شکایت کودک آزاری اینا نوشتن
الان جرم برادر من چیست
و نتیجه چه خواهد شد؟

پاسخ ها :

علی اکبر سالمی

جناب آقای علی اکبر سالمی :

تحقیقات در مرجع قضایی صورت میگیرد احتمالا توهین وضرب وجرح عمدی ممکن است

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

ادعای کیفری نیاز به ادله کیفری دارد بنا به نظریه پزشکی قانونی و رای صادره دادگاه کیفری

سهیل فیضی عظیمی

جناب آقای سهیل فیضی عظیمی:

با سلام
نتیجه قابل پیش‌بینی نیست اتهام ضرب و جرح عمدی خواهد بود.

افشین طنازی

جناب آقای افشین طنازی :

سلام وقت بخیر
به احتمال زیاد عنوان جرم ضرب و جرح عمدی خواهد بود.
نتیجه قابل پیش بینی نیست.

مهین نیکو

سرکار خانم مهین نیکو :

سلام احتمالا دیه ی کودک باید پرداخت شود

شهرزاد  نيك رهي

سرکار خانم شهرزاد نيك رهي :

اگر صرفا ضرب و جرح شکایت کرده باشند و با دلایل بتوانند اثبات نمایند باید دیه پرداخت نمایید.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
شما نیز می توانید با عنوان مزاحمت و توهین و فحاشی شکایت کنید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
باید دیه پرداخت گردد
شما ‌محکوم به پرداخت دیه خواهید شد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
جرم برادر شما ضرب و جرح عمدی است که محکوم به پرداخت دیه خواهند شد.
از سوی دیگر برادر و همسر برادرتان می‌توانند شکوائیه تحت عناوین مجرمانه ضرب و شتم و توهین به اشخاص عادی را از طریق دفتر خدمات قضایی به ثبت برسانند.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
مجازات ضرب و شتم بدون شکستگی اصولا دیه گ جزای نقدی است
علیه ولی کودکان نیز می‌توان طرح شکایت کرد
بدیهی است هر مدعی یا شاکی می‌بایست بتواند ادعای خویش را اثبات نماید صرف ادعا مثبت مدعا نخواهد بود و اصل بر برائت است...